Gemeente Lansingerland

College bezoekt W.Maass Nederland B.V. op Oudeland Bedrijf op Oudeland, met de skyline van Rotterdam op de achtergrond

Op een kavel van 20.000 m2 op het bedrijventerrein Oudeland, heeft dhr. Peter Roodenburg de ideale locatie gevonden voor het bedrijf W.Maass Nederland B.V.

Het bedrijf handelt in verbindingsstukken voor de petrochemische industrie en is gevestigd op een prachtige zichtlocatie langs de provinciale weg, in een pand met uitbreidingsmogelijkheden.

Collegebezoek

Op woensdag 22 september bracht het College een bezoek aan het bedrijf. Tijdens de rondleiding is er veel gesproken over de bedrijfsvoering en de markt. In de gigantische stellingen ligt het grootste assortiment van flenzen en fittingen ter wereld opgeslagen. Op het moment dat waar dan ook ter wereld behoefte is aan een speciaal koppelstuk weet men W. Maass Nederland feilloos te vinden. De 15.000 m2 opslagruimte is momenteel voldoende om alles in op te slaan.

Bedrijventerrein Oudeland

W.Maass Nederland is begin jaren â70 gestart in âs- Gravenzande. Bij gebrek aan groeimogelijkheden is het bedrijf verhuisd naar Berkel en Rodenrijs aan de veilingweg. In verloop van tijd is het bedrijf sterk gegroeid en ook op bedrijventerrein Rodenrijs was er geen mogelijkheid meer om uit te breiden. Bedrijventerrein Oudeland bood hier uitkomst. âHoewel de gemeente eisen stelt aan de realisatie van bedrijven op het bedrijventerrein, mag het resultaat er zijnâ! Aldus dhr. Roodenburg.