Deelgemeente Charlois Rotterdam

Wandelen langs kunst in Oud-Charlois

Wegens groot succes is er dit najaar een tweede serie wandelexcursies met gids langs kunstwerken in de openbare ruimte van Oud-Charlois. Deelname is gratis.

In Rotterdam-Charlois wonen en werken meer dan 200 kunstenaars en dat is te zien! In en rondom de dorpskern van Oud-Charlois zijn maar liefst 28 kunstwerken in de buitenruimte gerealiseerd. Onder begeleiding van gids Annemarie Piscaer, die in Charlois woont en werkt als ontwerper, wandelt u in twee uur langs deze kunstwerken. Elke deelnemer ontvangt een geĂŻllustreerde plattegrond met route en informatie over de kunstwerken. De route begint en eindigt in expositieruimte Hommes aan de Charloisse Kerksingel 14.

Deze gratis wandeling wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van deelgemeente Charlois.

Vooraf aanmelden

U moet u vooraf aanmelden. Dat kan door een email met uw naam, de gewenste datum, uw telefoonnummer en aantal personen te sturen aan info@hommes.nl

Data:

Zondag 26 september 13.00 uur (15.00 uur opening tentoonstelling in Hommes)

Vrijdagavond 1 oktober 19.00 uur

Donderdag 7 oktober 14.00 uur

Woensdag 20 oktober 14.00 uur

Zondag 31 oktober 14.00 uur (Finissage tentoonstelling in Hommes)

Bereikbaarheid

Hommes, Charloisse Kerksingel, Rotterdam Zuid, is te bereiken met tram 2 vanaf Metro Maashaven of Metro Zuidplein, uitstappen halte Frans Bekkerstraat; met bus 73, vanaf Zuidplein, uitstappen halte Kaatsbaan.