Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Handelsmissie Geomatica en Composieten naar China & World Expo 2010, 22 t/m 29 september 2010.

De provincie Flevoland biedt, in samenwerking met de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland bv (OMFL), een unieke kans om mee te gaan op handelsmissie naar China. Naast het leggen van nieuwe zakelijke contacten, of het uitbouwen van bestaande relaties kan men tevens de World Expo (http://en.expo2010.cn) in Shanghai bezoeken tijdens deze handelsmissie. De missieleider voor deze activiteit is de Flevolandse gedeputeerde John Bos.

Tijdens deze gecombineerde handelsmissie bezoeken de deelnemers o.a : World Expo Shanghai, 27 en 28 September 2010
Het is de bedoeling dat de ondernemers uit beide sectoren zowel één dagdeel doorbrengen in de VIP-ruimte (de Kroon) van het Holland paviljoen en één dag de gelegenheid hebben om de WorldExpo te bezoeken. Op de dag die men in de VIP-ruimte doorbrengt (27 september composiet bedrijven, 28 september de Geomatica bedrijven) kunnen de ondernemers in het Holland paviljoen relaties ontvangen en nieuwe contacten ontmoeten. Tevens worden er enkele miniseminars gehouden door o.a. Nederlandse kennisinstellingen en bedrijven, waarbij de Chinese gasten wordt getoond wat Nederland te bieden heeft. De Nederlandse gasten wordt verteld wat China nodig heeft aan producten en/of kennis.

Shanghai en Harbin
Men vertrekt op 22 september. Vervolgens brengen de bedrijven uit de composieten sector twee dagen door in Shanghai waar individuele matchmaking gesprekken zullen plaats vinden. De bedrijven uit de Geomatica sector zullen één dag in Shanghai doorbrengen voor individuele matchmaking gesprekken en één dag in Harbin, waar al een Geomatica cluster bestaat en waarmee reeds contacten zijn. De terugreis naar Nederland is op 29 oktober.

Contacten leggen
U kunt meegaan om bestaande relaties weer aan te halen of om nieuwe contacten in China te leggen. Na aanmelding vindt er een uitgebreide intake plaats, waarbij vastgelegd wordt wat uw wensen zijn ten aanzien van potentiële gesprekspartners. Dit 'profiel' dient als basis voor het selecteren van Chinese contacten. Tijdens deze missie zult u tussen de 3 en 7 bedrijven ontmoeten voor zaken.

Kosten
Het volledige programma (inclusief vlucht, hotels, transfers van en naar van hotels en luchthavens, toegang tot de wereldexpo en bezoek aan de VIP ruimte van het Holland Paviljoen en matchmakingsgesprekken) gaat naar verwachting +/- ¤ 3500,--. kosten. Tolken zijjn hierbij niet inbegrepen evenals eten en drinken.

Aanmelden / Meer informatie
U kunt zich tot uiterlijk 1 april a.s. voor deze handelsmissie aanmelden. Voor aanmelden en voor vragen neemt u contact op met Joan Polderman, projectleider internationale acquisitie E Polderman@omfl.nl
T 0320-28 67 20
M 06 12 57 19 14




Ingezonden persbericht