Ingezonden persbericht


T.a.v. de redactie

Poeldijk, 8 september 2010

Persbericht

Chris van Waes Antique
8 jaar in Poeldijk
expositie Xandra Lapperre

Alweer 8 jaar geleden opende Chris van Waes Antique zijn showroom in Poeldijk. Om dat te vieren heeft hij beeldend kunstenares Xandra Lapperre uitgenodigd voor een gastexpositie.

Xandra Lapperre noemt zichzelf een impulsieve schilder. Sfeer en licht zijn heel belangrijk in haar werk. Vaak weet ze van tevoren niet hoe een werk eruit gaat zien. Een kunstwerk ontstaat. Toch is de kunst van Xandra Lapperre figuratief. Naast schilderkunst maakt zij brons en keramiek. Een zeer veelzijdig kunstenaar dus.

In de loop van de afgelopen 8 jaar heeft Van Waes zich ontwikkeld van algemeen antiquair tot steeds meer juwelier antiquair. Naast zijn meubelen, zilver kristal en kroonlampen, heeft hij een almaar groeiende collectie juwelen. Hij heeft keuze uit zilveren en gouden sieraden, waarvan vele met edelstenen. Op het gebied van parels kan de liefhebster haar hartje ophalen.

De expositie ter gelegenheid van het 8-jarig jubileum van Chris van Waes Antique, is te zien woensdag 22 t/m zondag 26 september en woensdag 29 september t/m zondag 3 oktober 2010. De openingstijden zijn 11.00 - 17.30 uur. Kunstenares Xandra Lapperre is zelf de zondagmiddagen aanwezig.

De expositie is na de genoemde open dagen nog te zien t/m zaterdag 30 oktober 2010. Chris van Waes Antique is normaliter geopend woensdag t/m vrijdag van 11.00 - 17.30 uur en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.

Chris van Waes is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk, telefoon 0174 444 635; info@chrisvanwaes.nl; www.chrisvanwaes.nl


Ingezonden persbericht