Gemeente Ameland


Vaststelling bestemmingsplan Buren-Tiemen Boelensweg 1

Burgemeester en wethouders van Ameland maken, ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Ameland bij besluit van 30 augustus 2010 het bestemmingsplan Buren-Tiemen Boelensweg 1 heeft vastgesteld. Het plangebied betreft het perceel aan de Tiemen Boelensweg 1 te Buren Ameland. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan het bouwen van twee woningen. Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 22 september 2010 tot het einde van de beroepstermijn ter inzage bij het loket van de afdeling Vergunningen en Toezicht op het gemeentehuis in Ballum.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad van Ameland naar voren heeft gebracht, kan vanaf 23 september 2010 gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest. Het beroep kunt u richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA âs-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA âs-Gravenhage. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Bekijk het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:
Buren-Tiemen Boelensweg 1

De bronbestanden van dit bestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via deze link:
http://wro.leeuwarden.nl/ameland/A53A6BA6-9B95-44A1-9DAF-251C008E85DA/.