C/TAC

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 22 september 2010

MAAS INTERNATIONAL EN CTAC ONTWIKKELEN NIEUW SERVICEMANAGEMENTPLATFORM OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV

Maas International Europe BV heeft na een uitgebreid selectietraject gekozen voor Microsoft Dynamics NAV als basis voor een nieuw service- en vending management-platform. Microsoft-partner Ctac is uit verschillende nationale en internationale Microsoft-partners door Maas gecontracteerd als ontwikkel- en implementatiepartner.

Maas International bedient met zijn circa 1.100 fulltime medewerkers en ruim 35.000 koffieautomaten zo'n 1,5 miljoen Europese consumenten. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt koffie- en snackautomaten, die het verhuurt aan een breed scala van organisaties en bedrijven.

Om de kwaliteit van zijn service- en vending management nog verder te verbeteren, startte Maas een selectietraject voor een nieuw softwaresysteem dat deze en andere kernprocessen optimaal kan ondersteunen. Na een grondige oriëntatie en selectie koos Maas uit verschillende nationale en internationale aanbieders voor Microsoft-partner Ctac en Microsoft Dynamics NAV. Ctac zal op basis van Microsoft Dynamics NAV de ERP-processen automatiseren. Daarnaast werken de twee bedrijven aan een nieuw, flexibel systeem voor service- en vending management, dat eveneens gebaseerd is op Microsoft Dynamics NAV. Daarmee kan Maas het beheer en onderhoud van zijn 35.000 automaten in diverse Europese landen naar een hoger plan brengen.

Maas koos voor Microsoft Dynamics NAV vanwege de verregaande flexibiliteit van de software. Daarmee kan het bedrijf samen met Ctac een oplossing bouwen, die volledig inspeelt op alle eisen van het bedrijf. De bedrijfssoftware van Microsoft is daarnaast gebaseerd op open standaarden, waardoor het makkelijk samenwerkt met andere oplossingen die Maas in gebruik heeft.

Het bedrijf koos onder meer voor Ctac vanwege diens pragmatische aanpak, enthousiasme en ruime ervaring op het gebied van servicemanagement.

/ / / / / / / /

Over Ctac

Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo juni 2010 had Ctac 481 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Voor meer informatie:



C/TAC