Verantwoord bruinen combineren met wellness?

22/09/2010 10:01

COSMETITEXT

Mineralen en edelstenen worden momenteel steeds vaker toegevoegd aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De mineralen vanwege hun uitstekende huidverzorgende eigenschappen en edelstenen vanwege hun bijzondere, energetische en 'wellnessverhogende' effecten voor zowel lichaam als geest. Australian Gold introduceert dit najaar met Sheer Elements®, een rijke hydraterende "Body Soufflé"- bruiningsversterker op basis van een mineralenmix en- edelsteen!

Met de toevoeging van zowel diverse essentiële mineralen als de edelsteen Toermalijn aan haar nieuwe product SheerElements®, weet Australian Gold opnieuw perfect in te spelen op de nieuwe trend van hoogwaardige huidverzorging in combinatie met wellness (voor body & mind) en een verantwoorde, diepe bruining van de huid!

Mineraalrijke soufflétextuur

Australian Gold Sheer Elements® is een diep bruinende formule voor onder de zonnebank, met een verzorgende soufflétextuur. Deze is ontwikkeld op basis van essentiële vitaminen en aloë vera extract en voorziet de huid van een aangename, intensieve hydratatie en een zeer comfortabel en fluwelig huidgevoel. De toegevoegde rijke mineralenmix waaronder Koper, Zink en Calcium, bevordert de vorming van huideigen melanine, terwijl deze een overvloed aan optimaal huidverzorgende voordelen biedt.

Toermalijn, edele steen voor een balancerend 'wellness- effect' onder de zonnebank

Met het najaar begint ook de periode dat de blaadjes gaan vallen en de dagen (vanwege het afnemende aantal uren daglicht) gevoelsmatig steeds korter lijken te worden. Veel mensen hebben dan ook last van de zogeheten 'najaarsdip' of 'herfstblues'. Een kuurtje onder de zonnebank kan dan effectief helpen. Als dit op een verantwoorde wijze wordt gedaan, dankzij onder andere het gebruik van hoogwaardige huidverzorgende bruiningsproducten kan dit, door de combinatie van de weldadige warmte en het licht van de zonnebank, wonderen doen voor het humeur, het algehele gevoel van welzijn en wellness! Australian Gold Sheer Elements® bevat tevens de edelsteen Toermalijn, die erom bekend staat lichaam en geest in balans te brengen en te stimuleren. Door de toevoeging van deze edelsteen aan dit nieuwe product, wordt zonnebanken op meerdere fronten een regelrecht wellness-beleving met als resultaat een prachtige, diep gebronsde en perfect verzorgde huid!

Vrij van parabenen met de geurbeleving van een frisse zeebries!

Parabenen in cosmeticaproducten zorgen bij steeds meer mensen voor huidirritaties en overgevoeligheid. Australian Gold Sheer Elements® is qua samenstelling volledig vrij van parabenen. De geurbeleving van een frisse zeebries laat je nog tot ver in het najaar en de winter genieten van een intens zomerse sensatie! De ultraluxe, zilverkleurige flacon vormt tevens een stijlvol cadeau voor tijdens de komende feestdagen!

De producten van Australian Gold zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio's in België.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel