Ingezonden persbericht


Rijswijk, 22 september 2010

Krasloten helpt consument zoeken naar goud

Krasloten komt met de introductie van het nieuwe Goudzoeker Kraslot met bijzondere prijzen. Met het nieuwe kraslot maakt men kans op één van de 25 goudstaven ter waarde van ca. 30.000 euro of de hoofdprijs van 100.000 euro netto. Daarnaast verstopt Krasloten vanaf week 38 gedurende drie weken elke week één goudstaaf van 1 kilo ergens in Nederland. Deze actie loopt van 20 september tot en met 10 oktober 2010. De eerste goudstaaf is op dit moment verstopt in Nederland en tot op heden nog niet gevonden.

De winkans van dit kraslot is 1 op 3,3. Naast de goudstaven ter waarde van ca. 30.000 euro en de hoofdprijzen van 100.000 euro netto zitten er nog vele andere geldprijzen in het spel variërend van 5 euro tot 100.000 euro netto.

DEF Netherlands Goudzoeker 12

Goudzoeker Kraslot

Goud winnen
Hints over de vindplaats zijn te verkrijgen op de officiële accounts van Goudzoeker op Hyves, Facebook en Twitter. Deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is er de mogelijkheid om Gouden Tips te ontvangen. Hiervoor moet een Goudzoeker Kraslot gekocht worden. Op de achterzijde van dit kraslot staat een unieke 7-letterige code waarmee op de website www.krasloten.nl/goudzoeker de Gouden Tips te activeren zijn. De Gouden Tips leiden uiteraard veel sneller naar het goud. Per dag wordt er één Gouden Tip gegeven. Wanneer men zich op vrijdag aanmeldt met een kraslot, krijgt men ook de tips van de dagen ervoor. Goudzoeker kost 5 euro en is vanaf nu onder andere verkrijgbaar bij de tabak- en gemakswinkel, boekhandel, supermarkt, benzinestations en de webshop op www.krasloten.nl.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto, de organisatie achter Krasloten, is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.