Nieuwe hoop, nieuw begin, nieuwe wereld -- Lezing Benjamin Creme 2010

03/09/2010 15:25

St. Share Nederland

Woensdag 22 september 2010 lezing Benjamin Creme

Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, Amsterdam

Aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur

Is er een uitweg uit de veelheid aan problemen die de mensheid bedreigen - economische crisis, vernietiging van het milieu, oorlog en armoede?

In zijn lezing geeft Benjamin Creme aan dat de oplossing voor al deze samenhangende problemen binnen handbereik ligt wanneer we kiezen voor rechtvaardigheid en vrede door wereldwijd samendelen en samenwerken. Maitreya en de Meesters zijn in ons midden om ons hierbij te helpen en ons te tonen hoe we een nieuwe wereld kunnen creëren.

Samen met zijn groep verlichte leraren, de Meesters van Wijsheid, en de Ruimtebroeders van andere planeten, keert Maitreya terug in de wereld van alledag om ons te helpen de dringendste wereldproblemen op te lossen. Zij zijn nu in de wereld om ons te inspireren tot de schepping van een beschaving die gebaseerd is op samendelen en rechtvaardigheid, zodat alle mensen kunnen beschikken over het minimaal noodzakelijke om te leven: voedsel, onderdak, gezondheidszorg en onderwijs.

Een bijzondere ufo-'ster', die inmiddels al over de hele wereld is gezien, is het teken dat de openlijke missie van Maitreya is begonnen. Inmiddels heeft Hij, ofschoon nog niet onder zijn eigen naam, al meer dan 20 interviews gegeven op een groot Amerikaans tv-station.

In het voetspoor van grote pioniers als Helena Blavatsky, Alice A. Bailey, Krishnamurti en Helena Roerich, presenteert de Britse esotericus, schrijver en internationaal spreker Benjamin Creme de informatie over de laatste, openlijke fase van de verschijning van de Wereldleraar. Doordat hij al meer dan 50 jaar voortdurend direct telepathisch contact heeft met een Meester van Wijsheid spreekt Creme met een gezag dat voortkomt uit rechtstreekse ervaring.

Benjamin Creme is de auteur van vijftien boeken - die zijn vertaald in elf talen - en de hoofdredacteur van het maandblad Share International dat lezers heeft in 70 landen. Voor dit alles ontvangt hij geen enkele financiële vergoeding.

Het nieuwste boek van Benjamin Creme, De Bundeling van de Krachten van Licht - De geestelijke missie van de UFO's, verschijnt begin september 2010. Recensie-exemplaren zijn op aanvraag beschikbaar.

Wat de media zeggen--

Als frequent terugkerende gast in radio- en tv-programma's zijn de makers unaniem: Benjamin Creme is een geweldige gastspreker en wekt een enorme respons op van luisteraars en kijkers:

"Met zijn uitvoerige en beslist optimistische beschrijving van de veranderingen in de wereld trekt Benjamin Creme al jarenlang veel publiek in de VS en daarbuiten." Gustav Niebuhr, New York Times

"Benjamin Creme was een fantastische gast. Het zou voor mij een eer zijn om hem weer te ontvangen. Een uur was te kort. Hij gaf de broodnodige hoop." Tony Trupiano, 'Give it some Thought' (VS)

"Mijn dank voor het organiseren van het interview. Ik heb er van genoten! Iemand met wie je graag in contact wilt blijven. Ik krijg nog steeds vragen over de show." Frank Sontag, KLOS (ABC), Los Angeles (CA, VS)

"Volgens mijn producer kregen we genoeg telefonische reacties voor nog eens acht uur zendtijd." Lee Rogers, KGO (ABC), San Francisco (CA, VS)

"Benjamin Creme is een fascinerende gast. Hij laat zien wat er mis is in de wereld, hoe het zo gekomen is en wat we kunnen doen om rampspoed te vermijden. Hij is zeer goed op de hoogte, geïnspireerd en biedt hoop in donkere tijden." Kyle Hunt, 'Star Theory', BlogTalkRadio.com (VS)

"Benjamin was een geweldige gast, goed geïnformeerd en in staat om met zijn kennis en wijsheid op een hoger niveau te converseren. Ik kan hem aan iedere ruimdenkende programmamaker aanbevelen. Hij is altijd welkom in mijn programma, als hij wil." Steven Shaman, 'Earth Frenzy Radio', BlogTalkRadio.com (VS)





http://www.sharenl.org/