Nominatie Bronzen Waaier voor Snijder Incasso


Dé maatschappelijk betrokken ondernemersprijs

ALKMAAR, 20100830 -- Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is genomineerd voor de Bronzen Waaier 2010. De Bronzen Waaier is een onderscheiding binnen de regio Alkmaar voor een onderneming die zich regionaal zeer verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.

De nominatie voor de Bronzen Waaier komt voor Snijder echt als een verrassing: "We vinden de nominatie een hele eer. Snijder is wel heel actief voor Stichting De Waaier met klussen, uitjes voor ouden van dagen en kinderen van cliënten van de Brijder Stichting en dergelijke, maar zo zijn er meer ondernemers binnen De Waaier. Iets leuks voor een ander doen werkt gewoon erg aanstekelijk." aldus Leonie Snijder. Stichting De Waaier te Alkmaar brengt in het HAL-gebied maatschappelijke betrokken ondernemers met stichtingen en verenigingen in contact.

Stichting De Waaier heeft Snijder Incasso genomineerd uit een longlist van 25 bedrijven. Naast Snijder komen ook Back2Basic Training, De Hooge Waerder/PWC, Dekavé en Nedvice automatisering voor de Bronzen Waaier in aanmerking. De Winnaar wordt 22 september a.s. bekend gemaakt tijdens het Regio Alkmaar Diner, tesamen met de uitreiking van de Regio Alkmaar Promotie-award.





Ingezonden persbericht