Google, is het nu Seizoenwerk of Seizoenswerk


Bilthoven, 20100922 -- Als je denkt dat een zoekmachine alles weet dan heb je het goed mis. Als je in Google "seizoenwerk" intoetst dan verwijst deze direct naar het niet correct gespelde Nederlandse woord "Seizoenswerk". Jammer, dat Google de Nederlander op het verkeerde been zet. Onlangs is de nieuwe website Seizoenwerk.nl (voorheen Recrajob) gelanceerd. Deze website biedt een grote verscheidenheid aan bijbanen, stages en specialistische vacatures voor zomer- en winterseizoen.

Na het intoetsen van de nieuwe naam werd al snel duidelijk dat er in de virtuele wereld iets mis gaat. Met slechts 9.710 hits op het correct gespelde woord "seizoenwerk" en maar liefst 232.000 hits bij het foutieve woord "seizoenswerk" . Het is overduidelijk dat een groot deel van Nederland niet weet hoe ze het woord correct dienen te schrijven. De reden voor deze vaak gemaakte fout is simpel, spreek zelf maar eens het woord "Seizoenwerk"uit.

Of je het nu goed of fout spelt het aantal vacatures bij Seizoenwerk.nl stromen in ieder geval binnen. In de komende periode september/oktober/november zullen het aantal vacatures voor het winterseizoen weer toenemen. Veel wintersportgebieden ontwaken immers en gaan langzamerhand weer hopen op die eerste sneeuwvlok. Toch moeten we de zomer van 2011 niet vergeten, want zelfs daarvoor verschijnen de eerste vacatures al.





Ingezonden persbericht