Scientology kerk lanceert grootschalige informatiecampagne


Amsterdam, 20100922 -- Deze week is de geheel vernieuwde site van de Scientology religie online gegaan. Dit maakt onderdeel uit van een grootschalig informatieproject op het internet en de televisie om mensen "erachter te laten komen wat Scientology nu eigenlijk precies is".

"Duizenden doden en gewonden bij de aardbeving in Haiti en Scientologen waren daar. Miljoenen daklozen door de watersnood in Pakistan en opnieuw zijn Scientologen ter plekke. Maar wat Scientology dan eigenlijk precies is, weet bijna geen mens. Vandaar dit initiatief." aldus de woordvoerder.

De campagne bestaat uit meerdere fases. Eerst zullen alle websites vertaald worden in het Nederlands, waarvan de eerste dus deze week online is gegaan. Later zullen er ook spotjes op de televisie komen.

In Amerika is het project eerder dit jaar al gestart, waardoor het aantal bezoekers enorm is toegenomen. In slechts twee maanden tijd wisten 3,6 miljoen mensen de site te vinden, waar zij meer dan 5 miljoen minuten de site hebben bekeken.

Op de sites kun je zowel vinden wat de theologie en praktijk is van de Scientology religie, als informatie over grondlegger Hubbard en de activiteiten op maatschappelijk gebied. Zo zie je het resultaat van haar jarenlange inzet tegen drugs, de hulp die gegevens is ten tijden van de Tsunami of de aardbeving in Haïti en van vele andere maatschappelijke activiteiten.

Voor meer informatie: www.scientology.nl





Ingezonden persbericht