Passlogix krijgt de rating ‘Zeer positief,’ de hoogst mogelijke classificatie in de MarketScope van 2010 voor Enterprise Single Sign-On

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20100922 --

Passlogix® Inc., heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de rating Zeer positief heeft gekregen in Gartners meest recente rapport “MarketScope for Enterprise Single Sign-O” voor zijn v-GO Access Accelerator Suitedie nu in 143 landen door duizenden klanten in elke belangrijke bedrijfstak wordt gebruikt. “Zeer positief” is de hoogste mogelijke rating in Gartners MarketScope, en slechts drie van de 10 geëvalueerde ESSO-platforms kregen die rating. U kunt het volledige rapport inzien door hier te klikken.

De v-GO Suite wordt gecoördineerd door v-GO Single Sign-On, een complete ESSO-oplossing met implementaties variërend van honderden tot honderdduizenden gebruikers waaronder 's werelds grootste ESSO-implementatie. De Suite bevat ook aanmelden voor partners en verificatie, en biedt tools die de productiviteit en de beveiliging verbeteren en die voldoen aan de reguleringen door de toegang tot applicaties te vereenvoudigen, te controleren, bij te houden.

In het afgelopen jaar is de Suite verbeterd met onder andere de introductie van v-GO Universal Authentication Manager, , het eerste product waarmee bedrijven elke vorm van krachtige verificatie of mengeling van krachtige verificators voor Windows-logon kunnen inzetten; het toevoegen van de ondersteuning van serviceaccounts voor de v-GO Shared Accounts Manager, de eerste oplossing waarmee gezamenlijke wachtwoorden onder dezelfde infrastructuur kunnen worden beheerd als conventionele certificaten voor single-users; en de integratie met zowel Microsoft Forefront Identity Manager 2010 als Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 voor zowel geautomatiseerde ESSO-bevoorrading als uitgebreide externe toegang tot applicaties.

“Wij denken dat onze rating in het rappor van Gartners MarketScope een sterke analytische evaluatie weerspiegelt van v-Start gebaseerd op de sterke groei van onze klantenbasis en ook op de specifieke eigenschappen van ons platform,” stelt Marc Boroditsky. “v-Start introduceert regelmatig nieuwe functies en kent een verleden van 100% geslaagde implementaties, zelfs bij de grootste projecten, en kan snel worden ingezet. v-Star blijft in de voorhoede in de markt voor eenmalig aanmelden voor ondernemingen.”

Met v-GO Single Sign-On kunnen eindgebruikers toegang krijgen tot elk Windows-, web-, Citrix of mainframetoepassing met een enkele Windows-logon door de invoer van de gebruikersnaam en het wachtwoord voor elk account te automatiseren. Het ondersteunt ook eenmalige aanmelding bij gezamenlijke werkstations, voegt krachtige verificatie voor toepassingen toe en verificatie op aanvraag van externe, mobiele en tijdelijke gebruikers zonder geïnstalleerde clientsoftware.

Andere mogelijkheden van v-GO SSO zijn onder andere het afdwingen van een strikt wachtwoordbeleid, het automatiseren van wachtwoordkeuze en -wijzigingen, en controles van het accountgebruik die het beheer van identiteiten stroomlijnen. De software is ontworpen om productiviteits- en beveiligingsproblemen te elimineren die gepaard gaan met de eis dat eindgebruikers diverse wachtwoorden voor elke applicatie binnen het bedrijf moeten aanmaken, onthouden, invoeren en beheren.

De op een wizard gebaseerde integratie van v-Go maakt korte metten met de noodzaak om zelfs voor zelfontwikkelde of oudere toepassingen scripts of connectors te schrijven, en de mogelijkheid om de software op bestaande servers te installeren elimineert de kosten die gepaard gaan met het aanschaffen van functiegebonden of eigen hardware. Deze en andere eigenschappen verkorten de implementatietijd, verlagen de totale kosten van eigendom (TCO), en stellen u in staat om sneller rendement op uw investering te halen.

1) Gartner Inc., "MarketScope for Enterprise Single Sign-On" door Gregg Kreizman. 7 september 2010

Over de MarketScope

De MarketScope is wettelijk beschermd door het auteursrecht 2010 van Gartner Inc. en wordt hergebruikt met toestemming. De MarketScope is een evaluatie van een marktplaats op en voor een specifieke periode. Marketscope beschrijft Gartners analyse van hoe bepaalde leveranciers zich verhouden tot criteria voor die marktplaats zoals gedefinieerd door Gartner. Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die worden beschreven in de MarketScope, en adviseert technologiegebruikers niet uitsluitend de leveranciers met de hoogste rating te kiezen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, af wat betreft dit onderzoek, waaronder garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Passlogix

Passlogix Inc. is de ontwikkelaar van de v-GO Access Accelerator Suite, de toonaangevende software om de toegang te versnellen voor gebruikers tot toepassingen in de verruimde onderneming door kritisch problemen te elimineren bij inlog-, inricht- en verificatieprocessen. Van de v-GO Suite zijn al met meer dan 21 miljoen licenties verkocht die doelmatigheid van een bedrijf verbeteren, de beveiliging en de naleving vergroten, en spectaculair de implemetatietijd van het IDM System verkorten. De gepatenteerde technologie van het bedrijf - in 1996 opgericht met de eerste bruikbare eenmalige aanmeldingssoftware voor bedrijven - verkort de implementatie- en rendementscycli door zich aan te passen aan elke bestaande infrastructuur zonder de behoefte aan aangepaste codering of zonder oudere hardware of software te hoeven vervangen. Passlogix heeft zijn hoofdvestiging in New York City en heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Azië. Voor meer informatie gaat u naar www.passlogix.com

Copyright © 2010 Passlogix. Alle rechten voorbehouden. Alle handelsmerken, handelsnamen, dienstenmerken en logo's die hierin worden genoemd zijn het eigendom van hun respectieve bedrijven. Voor meer informatie gaat u naar www.passlogix.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Passlogix Inc.
Michele Favaro, 212-901-8398

michelef@passlogix.com