KKR gaat preferente schuldbewijzen aanbieden

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20100922 --

KKR & Co. L.P. (NYSE: KKR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf van plan is om - afhankelijk van de conjunctuur en andere omstandigheden - preferente schuldbewijzen (Senior Notes) van KKR GROUP Finance Co. LLC - zijn indirecte dochteronderneming - aan te bieden. De schuldbewijzen worden volledig en onvoorwaardelijke gegarandeerd door KKR & Co. L.P. en zijn dochterondernemingen, KKR Management Holdings L.P. en KKR Fund Holdings L.P. KKR wil de opbrengsten van de schuldbewijzen gebruiken voor algemene zakelijke doeleinden.

De schuldbewijzen worden aangeboden en verkocht aan bevoegde institutionele kopers in de Verenigde Staten conform regel 144a, en buiten de Verenigde Staten conform verordening S onder de Securities Act uit 1933.

De schuldbewijzen zijn niet geregistreerd onder de Securities Act van 1933 of onder enig andere staatswet op effecten, en mogen in de Verenigde Staten niet worden aangeboden of verkocht zonder registratie of een van toepassing zijnde vrijstelling van de registratievereisten van de Securities Act van 1933 en de van toepassing zijnde staatswetten.

Dit persbericht vormt geen aanbod om te verkopen noch een uitnodiging van een bod om de schuldbewijzen of enig andere effecten te kopen, en vormt geen aanbod, verzoek of verkoop in een staat of rechtsgebied waarin een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop wederrechtelijk zou zijn. Dit persbericht wordt gepubliceerd conform aan en in overeenstemming met regel 135C onder de Securities Act van 1933.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P.
Voor beleggers:
Jonathan Levin, +1-877-610-4910 (VS) / +1-212-230-9410
investor-relations@kkr.com
of
voor de media:
Peter McKillop of Kristi Huller, +1-212-750-8300

media@kkr.com

Ticker_symbol NYSE:KKR
ISIN US48248M1027