Ingezonden persbericht


Persbericht

MILJOENENNOTA-ONTBIJT OP PALEIS HET LOO

Paleis Het Loo organiseert samen met VNO-NCW Stedendriehoek voor de tweede keer het Miljoenennota-ontbijt daags na Prinsjesdag in de Balzaal van Paleis Het Loo. Het ligt in de bedoeling dit ontbijtevenement een jaarlijks terugkerende traditie te laten worden voor uitgenodigde relaties van VNO-NCW Stedendriehoek en Paleis Het Loo.

Helmer Vossers van het ministerie van Financiën is wederom bereid gevonden om zijn licht laten schijnen op de Miljoenennota. Ook is er uiteraard ruimte voor een goed ontbijt en gesprek met tafelgenoten. Harry Webers, directeur Witteveen+Bos en Gerda Kroeze, directeur Schouwburg Orpheus, zullen als gespreksleiders een bijdrage leveren aan het programma. De ochtend wordt afgesloten met een interactief debat.

Zeker 150 ondernemers mogen plaats nemen aan deze vorstelijke ontbijttafel. Zowel in 2009 als dit jaar zijn de aanmeldingen voor deelname aan dit evenement groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Toch is het juist het kleinschalige karakter van dit evenement dat Paleis Het Loo wederom een 'place-to-be' maakt voor dit ontbijtevent.

Paleis Het Loo Nationaal Museum




Ingezonden persbericht