Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Aangehouden voor bezit en dealen in drugs       |

De politie Zutphen heeft dinsdag 21 september twee mannen, een 54-jarige Zutphenaar en een 33-jarige man uit Den Haag, aangehouden op verdenking van het dealen in drugs en het bezit ervan.


Surveillerende agenten zagen de later aangehouden 54-jarige Zutphenaar zich vreemd gedroeg in de buurt van het station. Zij hielden hem enige tijd in de gaten en zagen dat hij op een gegeven moment aan de achterzijde van het station een andere man ontmoette. Hierbij werd er iets overgedragen, waarna de mannen weer uit elkaar gingen. De politie heeft direct beide mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man uit Den Haag bleek in het bezit te zijn van 84 bolletjes cocaïne en heroïne. Deze zijn in beslag genomen en de man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. Tegen beide mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Zutphen - Verkeerscontroles                               |

De politie Zutphen heeft dinsdag 21 september op verschillende locaties in Zutphen diverse verkeerscontroles gehouden. Hierbij werd onder andere extra toezicht op verkeersgevaarlijke gedragingen gehouden.


Het verkeershandhavingsteam heeft met behulp van een ANPR-auto (Automatic Number Plate Recognition) twee gesignaleerde personen aangetroffen en afgehandeld. Daarnaast werden er in totaal 32 bekeuringen uitgeschreven voor diverse feiten, van het niet dragen van een autogordel en het niet handsfree bellen tot het onverzekerd rijden. Verder is er een bedrag van ruim 3000 euro geïnd aan openstaande boetes bij inwoners van de gemeente Zutphen.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --