Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WINTERSEIZOEN INDOOR-GOLF
"GOLF BY THE SEA"

Sinds 1 januari 2010 is op het Z.E.P. (Zeeuws Evenementen Podium) te Middelburg het sfeervolle Indoor Golfcentrum "Golf by the Sea" geopend met gezellige bar en restaurant. Een overdekt golf- centrum van 1500m2 waar met bal en club op de hypermoderne Pro Tee Simulatoren 9 of 18 holes gespeeld kan worden op meer dan 50 bekende, bestaande banen van de gehele wereld. De beginnende of gevorderde speler kan er al dan niet onder begeleiding van de Pro trainen of les nemen. Er kan worden gespeeld onder verschillende door de computer in te stellen weersomstandigheden met eigen wisselende clubs of een huurset.

Tevens is er een 150m2 putting-green aangelegd om het evenzo belangrijke korte spel te verbeteren en kan de clubfitter u middels een zgn. golfanalyser behulpzaam zijn bij het samenstellen van een perfect passende set.

Nu de dagen weer korter worden en het buiten natter en kouder zal het voor menig golfer een genoegen zijn om tijdens de winterperiode op de simulatoren hun sport te beoefenen of hun slag te kunnen onderhouden.

"Golf by the Sea" is geopend vanaf 12.00 uur (reserveren wenselijk om teleurstelling te voorkomen) tot 23.00 uur s'avonds. Voor mensen die uitsluitend in de ochtenduren wensen te spelen is dit in overleg uiteraard mogelijk. Zonder vaste indoor-reserveringen sluiten wij om 19.00 uur. Voor golfenthousiasten die nog niet hebben kennisgemaakt met golfsimulatoren bestaat er de mogelijkheid om vanaf 1 oktober elke zondag tussen 15.00 en 18.00 kosteloos een kwartier deze te proberen om te bezien hoe een en ander aanvoelt ten opzichte van de gebruikelijke buitenbaan. Vanaf de herfstperiode staan er allerlei activiteiten op de agenda zoals : Zeeuwse Indoor Kampioenschap, jeugdlessen en het Zeeuws Kampioenschap daarvan, maandagavond Horecacompe- titie, Bedrijfslidmaatschapscompetitie, Zeeuwse Indoor Maandbeker etc.




Ingezonden persbericht