Kerken in Nijmegen bieden kennismakingscursus over Christelijk geloof


NIJMEGEN, 20100903 -- Wat houdt het Christelijk geloof in? Is er meer dan de dingen die we kunnen zien? Wie is Jezus en wat heeft hij met mij te maken? Wat is bidden eigenlijk? Dat zijn de vragen waarmee iedereen van harte welkom is op de Alpha-cursus.

Meer dan 150.000 mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt in meer dan 1000 plaatsen over de hele wereld gegeven door kerken van verschillende stromingen. Het doel van deze cursus is mensen op een ontspannen manier en vrijblijvend kennis te laten maken met het christelijk geloof.

Ook in Nijmegen gaan er eind september weer twee cursussen van start. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: `Wie is Jezus?', `Wat is bidden en hoe doe je dat?' en `Bijbellezen: waarom en hoe?'. De cursus is gratis en omvat 10 gezellige avonden die elke keer starten met een warme maaltijd. Op een maandag- en woensdagavond zal een alphacursus van start gaan.

Iedereen wordt uitgenodigd voor een introductieavond met meer uitleg over de inhoud en opzet van de cursus. Deze geheel vrijblijvende avond zal worden gehouden op woensdag 22 september 2010. De avond zal starten om 20:00 uur in koffiehuis 'De Verwondering' aan de Eilbrachtstraat 8 in Nijmegen centrum.

Meer informatie is te vinden op de website via www.alphacursusnijmegen.nl. Of neem contact op met Mirjam (06-41223382) of Jos (06-51512985)





Ingezonden persbericht