Gemeente Eindhoven

Infoavond Webwinkels voor ondernemers detailhandel

Het in Werkplein Mercado gevestigde Servicepunt Detailhandel organiseert in samenwerking met onder meer de Kamer van Koophandel op donderdag 23 september een informatieavond over webwinkels voor ondernemers in de detailhandel. De verwachting is dat in 2015 10% van de totale omzet in de detailhandel via webwinkels wordt behaald.

Hebt u een winkel en overweegt u een webwinkel te openen? Of hebt u hier nog niet over nagedacht en wilt u zich eens oriënteren? Wellicht is het een mooie manier om uw omzet te verhogen! Kom dan naar de informatieavond "Webwinkel als kans voor de detailhandel".

Programma

Er zijn diverse sprekers waaronder Jan Willem Janssen (Hoofdbedrijfsschap Detailhandel) over de ontwikkelingen op het gebied van webwinkels en detailhandel. Reinout Bouman (Connex Communications) gaat in op het opzetten van een webwinkel. Maarten Rijks (Banning NV) licht de juridische aspecten toe bij de start van een webwinkel. En de eigenaren van de winkel Babyplezier uit Eindhoven delen de ervaringen met hun eigen webwinkel.

Aanmelden

De informatieavond vindt plaats op donderdag 23 september van 19.00 tot 22.30 uur bij de Kamer van Koophandel Brabant, John F. Kennedylaan 2 in Eindhoven. De informatieavond is gratis en wordt aangeboden aan startende en reeds gevestigde ondernemers uit de detailhandel in Eindhoven. Aanmelden kan via www.kvk.nl/agendaschakelteam onder `seminars'. Of neem voor meer informatie contact op met het Servicepunt Detailhandel via 06-30122171.

In het Servicepunt Detailhandel werken onder andere ondernemers vanuit de Federatie Ondernemersvereningingen Eindhoven (FOE), de Stichting Detailhandelsplatform Binnenstad Eindhoven (SDBE) samen met Werkplein Mercado.

Werkplein Mercado is een samenwerkingsverband tussen UWV WERKbedrijf en de gemeenten Best, Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel en Veldhoven.