AEGON

AEGON TweetBanket met Ajacied Gregory van der Wiel

Donderdag 23 september van 12.30 tot 13.30 uur

AEGON is trotse hoofdsponsor van Ajax en wil Ajax fans graag de mogelijkheid geven om via Twitter direct vragen aan een van hun idolen te stellen. Op donderdag 23 september van 12.30 tot 13.30 uur kunnen fans tijden het zevende AEGON TweetBanket alles vragen aan Gregory van der Wiel. De populaire Ajacied is zelf een fervent twitteraar.

Van der Wiel is met zo'n 33.200 followers één van de meest actieve en bekende twitteraars van Nederland. Afgelopen seizoen was voor hem hectisch en enerverend. Hij brak definitief door bij Ajax en speelde aansluitend een fantastisch WK. Onlangs werd hij tijdens het Voetballer van het Jaar-gala uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Gregory is erg actief op social media gebied. Hij heeft ook zijn eigen website: www.gregoryvanderwiel.nl. Kortom: genoeg inspiratie voor interessante vragen. Tijdens het TweetBanket kiest Gregory uit alle gestelde vragen de leukste drie. De followers van AEGON Bank die de leukste vragen gesteld hebben, krijgen een Ajax Eigen stijl Spaarrekening met daarop EUR 100,-.

Iedereen met een Twitter-account kan donderdag van 12:30 uur tot 13:30 uur tweets (vragen aan Gregory) sturen aan @aegonbank. Ook is het AEGON TweetBanket te volgen door tijdens het AEGON TweetBanket te zoeken op "aegonbank" op http://search.twitter.com. Voeg aan het bericht de volgende code toe: #ajaxgw. Zo zijn alle berichten snel terug te vinden.

Social Media neemt een belangrijke rol in bij het klantencontact van AEGON Bank. Klanten bepalen nu eenmaal zelf wanneer en hoe zij in contact treden, via bijvoorbeeld; telefoon, mail, chat of Twitter. AEGON Bank heeft 934 followers op Twitter. Zij kunnen vragen stellen en worden op de hoogte gehouden van activiteiten. Daarnaast kijkt AEGON Bank naar tweets met klachten en probeert deze direct op te lossen.

Voor meer informatie over Ajax en AEGON, kijk op de website www.ajax.aegon.nl.