Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Werkzaamheden bij station Maarn - tunnel afgesloten

werkzaamheden station maarn

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Er vinden op dit moment werkzaamheden plaats voor de verbreding van de A12 en de aanleg van een lift bij het station in Maarn.

Vanwege de verbreding van de rijksweg wordt de opgang naar het perron bij de Raadhuislaan aangepast. De trap bij station Maarn richting Arnhem wordt verlegd, de hellingbaan naar dit perron verdwijnt en wordt vervangen door een lift.

Afsluiting tunnel
Vanaf donderdagochtend 23 september, 7.00 uur, wordt vanwege de werkzaamheden wordt de tunnel over ruim een maand afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer, maar niet voor nood- en hulpdiensten. Het verkeer wordt dan via de Amersfoortseweg of de Parallelweg omgeleid. De afsluiting duurt tot en met april 2011.

Geen treinen
Voor het vernieuwen van het spoor worden in het eerste weekend van oktober werkzaamheden bij het station verricht waardoor er geen treinverkeer mogelijk is. Kijk voor de aangepaste dienstregeling op 2 en 3 oktober op www.ns.nl

Nachtelijke werkzaamheden
In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 oktober starten er werkzaamheden bij zowel de onderdoorgang bij de Raadhuislaan als tussen de Rijksweg/A12 en station Maarn. Er worden dan damwanden ingetrild. Deze werkzaamheden nemen twee etmalen in beslag. Omwonenden zijn hiervan in kennis gesteld.

te downloaden
Nieuwsbrief werkzaamheden raadhuislaan maarn september 2010.pdfLees voor