NCRV

Fotowedstrijd Samen op de wereld

Samen op de wereld levert duizenden stemmen op

Woensdag 22 september
http://fotowedstrijd.ncrv.nl/

Nederland stemt massaal op de NCRV; fotowedstrijd groot succes

Met nog een maand te gaan is er al meer dan 35.000 keer gestemd op de fotoâs van de fotowedstrijd van de NCRV. Honderden mensen laten zich inspireren door het thema âSamen op de Wereldâ, de slogan van de NCRV, en hebben al een foto geüpload.

Volgens Yvonne Buitenhuis van de NCRV spreekt het thema âSamen op de wereldâ erg tot de verbeelding van fotograferend Nederland. Buitenhuis: âWe zijn verrast door het enorme aantal inzendingen, maar vooral ook door de kwaliteit. Mensen zijn vaak op een bijzondere of zelfs ontroerende manier gefotografeerd. Daarnaast zien we dat mensen massaal hun eigen social networks inzetten om stemmen te genereren.â De ingezonden fotoâs zijn te zien op de website
http://fotowedstrijd.ncrv.nl/; daar kan ook worden gestemd.

Met nog een maand te gaan heeft de organisatie al meer dan duizend inzendingen. De laatste datum waarop fotoâs ingestuurd kunnen worden is maandag 11 oktober. De mooiste fotoâs worden van 19 oktober tot 14 november geëxposeerd in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Hier worden op 19 oktober de winnaars bekendgemaakt.