Gemeente Vlaardingen


Najaarsworkshops Servicepunt Vrijwilligers

23-09-2010 |
Komend najaar organiseert het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen de workshop Levensreddend handelen en een informatieavond over de Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering. Deelname is gratis en er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Informatieavond Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering Het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen heeft gemerkt dat er bij organisaties regelmatig onduidelijkheid bestaat over de Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering. Voor deze avond hebben we een vertegenwoordiger van VNG Verzekeringen bereid gevonden een presentatie over de vrijwilligersverzekering te geven.

* Informatie over en/ of aanmelden voor de informatieavond Gemeentelijke Vrijwilligersverzekering

Cursus "Levensreddend handelen"
Het Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen organiseert in oktober/november een cursus Levensreddend handelen. Dit zijn handelingen die worden toegepast bij slachtoffers die in levensgevaar zijn. Vrijwilligers die met kwetsbare groepen werken kunnen in de situatie belanden waarbij zij de eerste hulpverlening moeten bieden aan slachtoffers. Vakkundig handelen is dan heel belangrijk. De cursus bestaat uit drie avonden en wordt uitgevoerd door de EHBO vereniging Vlaardingen. De cursus wordt afgesloten met een toets en bij een voldoende ook een certificaat B.L.S. (Basic Life Support). Het aantal plaatsen voor deze cursus is beperkt.

* Informatie en/ of aanmelden voor de cursus "Levensreddend handelen".

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000