Spectaculair doelpunt van straatvoetballer is wereldhit op internet

23/09/2010 11:33

Soccershowdown B.V.

Achmed Tarhouchi, beter bekend als Achie van Soccershowdown, scoorde enige tijd terug namens DZS uit Dordrecht een wonderschoon zaalvoetbaldoelpunt. Soccershowdown plaatste de beelden van het doelpunt van Achie, die nu voor het team TPP/SSD speelt, vorige week op haar youtube account. Het gevolg is dat het doelpunt al op vele verschillende websites wordt geplaatst. Ook wordt het filmpje veelvuldig gekopieerd en geïmporteerd in mediaspelers.

Seemarketing, het managementbureau van Achie, schat dat de video op internet al meer dan een miljoen keer is bekeken. Op het Youtubekanaal van Soccershowdown staat de teller na één week al op 500.000. De beelden zijn te zien op www.youtube.com/soccershowdown2007.

Achmed Tarhouchi was in het verleden breakdancer en gebruikt nu zijn flow in het straatvoetbal. Binnen de urban lifestyle scene is Achie een echte cult-held en hij is tevens trendsetter in de straatvoetbalwereld. Hij treedt onder meer op als voetbalentertainer bij het voetbalshowteam van Soccershowdown en presenteert een straatvoetbalprogramma op 101TV, de digitale tv-zender van de publieke omroep.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.youtube.com/soccershowdown2007


Noot voor de redactie:

Meer informatie voor de pers -