Gemeente Twenterand


Vaccinaties baarmoederhalskanker - oktober en november 2010

In oktober en november vindt de derde vaccinatieronde tegen baarmoederhalskanker (HPV vaccinaties) plaats. De meisjes die geboren zijn in 1997 kunnen hun derde prik halen. Zij hebben in het voorjaar 2010 hun eerste prikken gehaald. Wanneer de meisjes in het voorjaar geen of slechts één inenting hebben gehaald dan kunnen zij voor de 1^e of 2^e inenting ook terecht in oktober en november.

Wanneer en waar

In het oproepschema vind je de informatie wanneer en waar je de (derde) prik tegen baarmoederhalskanker kunt halen. Ook kun je het tijdstip zien waarop je verwacht wordt. Kom op de aangegeven dag en tijd in de gemeente waar je woont. Wanneer je echt niet kunt komen op die dag, kom dan op een andere dag, bijvoorbeeld in de gemeente waar je naar school gaat. Vergeet niet de oproepkaart en het vaccinatiebewijs mee te nemen naar de inenting!

Voor meer informatie over de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker kun je terecht op www.prikenbescherm.nl. Informatie over het oproepschema is te vinden op de website van GGD Regio Twente www.ggdregiotwente.nl.

Overzicht van plaats, datum en tijd vaccinaties

Gemeente

Locatie

Datum 3^e prik

Twenterand

Kulturhus De Klaampe

Beeklaan 1

7676 BC Westerhaar-Vriezenveensewijk

Dinsdag 16 november 2010

Letter achternaam

Tijd

A, B, C, D, E, F,G

14:30 - 15:00 uur

H, I, J, K, L, M, N,O

15:00 - 15:30 uur

P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

15:30 - 16:00 uur