Politie Rotterdam Rijnmond

VLAARDINGEN EN SCHIEDAM GEZOCHT

GETUIGEN ZEDENDELICTEN VLAARDINGEN EN SCHIEDAM GEZOCHT

Waterweg-Noord

Datum publicatie: 23-09-2010 12:05

WATERWEG-NOORD - De politie zoekt getuigen van twee zedendelicten die eind augustus en eind september plaatsvonden in de omgeving van de Europaboulevard in Vlaardingen en Schiedam.

Een rechercheteam is in samenwerking met de wijkpolitie een intensief onderzoek gestart naar twee zedendelicten die zich voordeden in de afgelopen periode. 31 augustus fietste een scholiere rond 14.00 uur naar huis en werd nabij het Bachplein in Schiedam aangesproken door een onbekende man. Hierna speelde zich een zedendelict af. Op 20 september herhaalde zich bij een ander meisje een soortgelijk incident omstreeks 16.00 uur rond de Koninginnelaan in Vlaardingen.

De verdachte werd in beide gevallen omschreven als een blanke man tussen de 30 en 45 jaar oud met een bril op. Hij droeg beide keren een blauwkleurige pet en beweegt zich voort op een lichtkleurige fiets met zijtassen.

Getuigenoproep
De politie wil mensen spreken die iets hebben gezien of andere informatie hebben. U kunt bellen met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

De politie roept ook eventuele andere slachtoffers, die in de omgeving van de Europaboulevard het slachtoffer zijn geworden van een zedenmisdrijf, op zich te melden.