Deltion College



23-09-10

Studenten Deltion plaatsen bankjes in Holtenbroek

Op woensdag 22 september zijn in het bijzijn van Wethouder Gerrit Piek, Cor Loos, interim voorzitter van de Wijkorganisatie Holtenbroek Nu en Michiel Bilstra directeur Sector Techniek & Vormgeving van het Deltion College bankjes onthullend, ontwikkeld door drie studenten van de opleiding Industrial Design van het Deltion College.

Deltion heeft vorige jaar tijdens de opening van haar campus, op de Nationale Burendag, een cadeaucheque aan de Wijkorganisatie Holtenbroek NU overhandigd. Met deze cheque kon de Wijkorganisatie een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan, namelijk extra bankjes langs de Mozartlaan.

De studenten, Richard Bosman, Sjors Nauw en Jeroen Maas, hebben een ieder een aantal ontwerpen gemaakt, waar de wijkorganisatie een paar weken geleden een keuze uit heeft gemaakt. Vervolgens konden ze met ondersteuning van hun eigen docenten en docenten van de afdeling Hout & Meubel en Metaal aan de slag met het produceren van de bankjes. Het resultaat; "T3wall" (Richard), "XP" (Sjors) en "Timeless" (Jeroen) mag er zijn en is te bewonderen langs de Mozartlaan in Zwolle!
---