Gemeente De Marne


Nieuwe bussen Lijn 68 Winsum - Leens vv

Gratis uitprobeerkaartje en actiebonnen.

In september zijn twee nieuwe bussen met originele bestickering in gebruik genomen bij UVO Vervoer. De bussen rijden op Lijn 68 in Noord Groningen. Op zaterdagmorgen 25 september vindt tussen 11 en 12 uur de feestelijke introductie plaats met een rit van Winsum naar Leens. Onderweg is er muziek bij verschillende stops en worden flyers met voordeelbonnen uitgedeeld.

Aanbiedingen bij de introductie
Ontdek Lijn 68 en profiteer van leuke aanbiedingen bij DoeZoo Insektenwereld in Leens en de Zeehondencrèche in Pieterburen in combinatie met een gratis busrit. Met het Uitprobeerkaartje kunt u gratis twee keer een enkele reis maken met Lijn 68. Bij het Uitprobeerkaartje vindt u ook de twee actiebonnen. De aanbiedingen zijn geldig tot en met de herfstvakantie, 31 oktober 2010. Flyers en bonnen verkrijgbaar in de bus.

Met Lijn 68 zijn veel bestemmingen goed te bereiken. Bijvoorbeeld Landgoed Verhildersum en DoeZoo Insektenwereld in Leens, de Zeehondencrèche in Pieterburen, winkelgebieden in Winsum of Leens en de Cloostertuin in Kloosterburen. Met een overstap op de trein in Winsum komt de reiziger ook snel en gemakkelijk in Groningen voor werk, school, uitgaan of een gezellig dagje winkelen.

Informatie over openingstijden en toegangsprijzen: www.insektenwereld.nl www.zeehondencreche.nl

Informatie over busvervoer en dienstregeling:
www.qbuzz.nl www.ov9292.nl