Gemeente Tytsjerksteradiel


succes

informatieavonden voor starters groot succes

De startersavonden die de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeell en Kollumerland c.a. samen met de Kamer van Koophandel organiseren, zijn een groot succes. De belangstelling is zo groot dat het aantal bijeenkomsten is uitgebreid van twee naar vier. Meer dan 70 startende ondernemers hebben zich opgegeven voor de informatiebijeenkomsten.

Heeft u de eerste uitnodiging gemist en wilt u nog graag een informatiebijeenkomst bijwonen? Voor de startersavond op donderdag 30 september, aanvang 19.30 uur, in het gemeentehuis in Kollum zijn nog enkele plekken beschikbaar. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar i.boekhorst@achtkarspelen.nl.

Onderwerpen als belastingwetgeving, boekhouding, marketing en het schrijven van een ondernemersplan komen aan de orde en er worden tips gegeven. Verschillende soorten starters maken gebruik van de informatieavond. Van kapsalon tot adviesbureau voor communicatie en internet tot iemand die een eigen bedrijf heeft in begeleiding van dyslectische mensen. Door de groepen klein te houden, is er voldoende aandacht voor de verschillende vragen die er leven onder starters.