Gemeente Wassenaar

Werk aan de weg

Tijdelijke verkeersmaatregelen Hofcampweg (t/m december 2010).

In verband met bouwwerkzaamheden ter hoogte van Hofcampweg 254 en de daarbij benodigde kraanopstelplaats is het, uit oogpunt van (verkeers-)veiligheid noodzakelijk gebleken om op korte termijn een tijdelijke verkeersmaatregel aan te brengen. Deze tijdelijke verkeersmaatregel bestaat uit een wegverlegging en wordt aangegeven door middel van rood-wit `barriers/geleiderail' en bebording.

`Slinger'

Het verkeer zal door middel van de verlegde weg (as-verlegging) via een `slinger' om de kraanopstelplaats heen worden geleid. Tevens is ter plaatse een snelheidsbeperking en stopverbod ingesteld en zijn aanwezige parkeervakken (tijdelijk) opgeheven. Naar verwachting duren de tijdelijke verkeersmaatregelen tot het einde van dit jaar.

Tijdelijke parkeerplaatsen

Aan de voorzijde van het (voormalig) Bronovo terrein zijn ten behoeve van bedrijven/omwonenden/bezoekers een (beperkt) aantal tijdelijke parkeerplaatsen beschikbaar gesteld. Tevens zijn afspraken met betrokkenen gemaakt om het parkeren vanuit de aannemer/opdrachtgever zoveel mogelijk aan de achterzijde van het (voormalig) Bronovo terrein te laten plaatsvinden.

Verkeersomleiding 3-assen

Doordat een deel van de verkeersomleiding vanuit het project `3-assen'ook over dit wegvak loopt, ontstaat er in combinatie met de `slinger' een extra aandachtspunt voor het verkeer. U wordt als (mede-)weggebruiker verzocht daar zoveel mogelijk rekening mee te houden en met name de zwakkere verkeersdeelnemers (fietsers, wandelaars) de ruimte te geven en uw snelheid te matigen. Aan bedrijven tevens het verzoek om waar mogelijk bevoorrading buiten de spitstijden plaats te laten vinden.

Vragen?

Contactpersoon voor deze tijdelijke verkeersmaatregelen is de heer A.J Duijndam (Ton), civiel projectleider vanuit het Ingenieursbureau van de Gemeente Wassenaar, tel 070 - 51 22 246 (b.g.g. 06 - 5123 1633), aduijndam@wassenaar.nl
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl