Martijn Vroom gekozen als nieuwe voorzitter OLON

23/09/2010 15:19

OLON

Op 22 september 2010 is in een extra OLON Ledenvergadering, in Beeld en Geluid in Hilversum, Martijn Vroom gekozen als nieuwe voorzitter van het OLON bestuur.

De OLON is verheugd dat Martijn Vroom de taak als bestuursvoorzitter op zich neemt. In Martijn heeft de vereniging iemand gevonden die de OLON het nieuwe mediatijdperk in kan leiden en de publieke lokale omroep, in al zijn diversiteit, op de kaart kan zetten.

Martijn Vroom (1975) heeft als wethouder in Noordwijk en voormalig gemeenteraadslid in Schiedam gedegen ervaring met besturen. Door zijn politieke ervaring weet hij hoe belangrijk de lokale omroep is voor een gemeente. Verder heeft hij in zijn loopbaan meer dan uitstekende referenties die perfect passen bij een OLON voorzitter. Als voormalig public-affairs consultant bij lobbyorganisatie Public Matters, verstaat Martijn Vroom het vak van lobbyist. Daarbij weet Martijn, lokale webpoliticus van het jaar, als voormalig beleidsmedewerker van de Tweede Kamerfractie van het CDA goed de weg in Den Haag.

Kijk voor meer informatie over Martijn Vroom op: http://www.martijnvroom.nl.

Het OLON bestuur bestaat verder uit de volgende leden:

Hong Tong Wu (secretaris), Peter Feijt (penningmeester), Ruben Eg, Jer Ponsen en Ard Zandbergen.





http://www.olon.nl