Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 23-09-2010

Bejaarde Belg verdacht van mishandeling vrouw

CHAAM: De politie heeft zondagmiddag een 73-jarige man uit Weelde aangehouden wegens mishandeling. De man zou op de Brouwerij zijn vrouw hebben mishandeld waarna hij met haar en twee jonge kinderen in een auto wegreed. Omstanders waarschuwden de politie, waarna agenten de auto even later op de Bredaseweg aan de kant zetten. Zij zagen dat de vrouw letsel had en besloten de Weeldenaar te arresteren. Hij is meegenomen naar het bureau.

Politie arresteert Bredanaar (19) na verkeersruzie

BREDA: Een 19-jarige man uit Breda is woensdagavond rond 18.15 uur aangehouden wegens mishandeling. Hij sloeg op de Hubertuslaan een 50-jarige stadgenoot met een hockeystick, nadat die hem had vastgepakt. Aanleiding daarvoor was het feit dat de verdachte met zijn fiets tegen de auto van het slachtoffer was gebotst en gewoon doorreed. De 50-jarige man riep diverse malen dat de fietser moest stoppen, maar die luisterde niet. Uiteindelijk pakte de man de verdachte in zijn nek, waarna het handgemeen ontstond. De fietser bekende op het bureau schuld en gaf aan spijt te hebben van het geweld dat hij gebruikte.

Bredanaar verdacht van mishandeling vriendin

BREDA: De politie heeft donderdagmiddag rond 12.45 uur een 20-jarige Bredanaar aangehouden wegens mishandeling van zijn vriendin. De man zou haar hebben geslagen in een woning in het centrum van de stad. De politie werd ingeseind en met behoorlijk wat verzet werd de verdachte ingerekend. Hij is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-09-2010 15:33 | © Regio Midden en West Brabant |