FloraHolland


Eerste zichtbare stappen Centraliseren klokinkoop bloemen Aalsmeer

AALSMEER (23 september 2010) - Vanaf vandaag zijn de veilingmeesters van de klokken 11, 12 en 13 vanuit de loge in afmijnzaal F verhuisd naar de nieuwe studio's naast het veilingmeesterkantoor onder tribune E/F. Dit betekent dat de veilingmeesters niet meer in de mijnzaal aanwezig zijn. Volgende week 30 september verhuizen ook de veilingmeesters van klok 9 en 10 uit de afmijnzaal.

Daarnaast gaan op 30 september de beamers van klok 9 t/m 13 uit en worden de klokken van veilcentrum E/F virtueel geveild. Dat wil zeggen dat de klokken alleen zichtbaar zijn op het scherm van de inkoperwerkplek en niet meer worden geprojecteerd in de afmijnzaal. Hiermee kunnen de inkopers wennen aan het kopen vanaf een scherm zonder geprojecteerde klok. Qua timing is gekozen voor begin oktober in verband met de drukte eind oktober rondom Allerheiligen.

Wat houdt Centralisatie klokinkoop bloemen in?
FloraHolland heeft besloten om de klokinkoop bloemen per november 2010 te centraliseren op veilcentrum E/F. De inkopers van huidig veilcentrum A/B gaan gebruik maken van het moderne en innovatieve veilcentrum van FloraHolland Aalsmeer, veilcentrum E/F. Het veilcentrum bloemen beschikt over de nieuwste technieken en innovaties op veilgebied. Het totaal aanbod bloemen is beschikbaar, ook vanaf één werkplek. Handelsbedrijven kunnen op tribune E/F het inkoopproces efficiënter inrichten met allerlei verschillende extra diensten. Het centraliseren van klokinkoop bloemen staat los van de ontwikkeling van beeldveilen. Het verouderde veilcentrum A/B wordt gesloten.

Meer weten?
FloraHolland is zich er van bewust dat goede en tijdige communicatie over de veranderingen cruciaal is. We houden u in de komende weken op de hoogte van de te nemen stappen. Mocht u tussentijds meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager, de veilingmeesters of de teamleiders operatie.