Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bijeenkomst in Maassilo voor jonge ondernemers

Een eigen bedrijf = keihard werken

Een eigen bedrijf starten. Geen baas die over je schouder meekijkt. Zelf bepalen wat je doet. Veel mensen dromen van een eigen bedrijf. Maar er komt wel het een en ander bij kijken en het is keihard werken.

Steeds meer kleurrijke ondernemers en starters vinden daarom hun weg naar bijeenkomsten van Manage Your Talent (MYT), waar kwaliteit boven etniciteit wordt gesteld. Dit initiatief van een aantal jonge zelfstandige ondernemers -ondersteund door onder andere de Kamer van Koophandel en het Ondernemingshuis Rotterdam Zuid- vindt steeds meer gehoor bij diverse bedrijven, deelgemeenten en Rotterdamse diensten.

Afgelopen donderdag vond zo'n ondernemersbijeenkomst plaats in de Maassilo, met als thema 'JIJ BENT JE GROOTSTE INVESTERING'. De verschillende sprekers hadden het over 'De kracht van investeren in jezelf' en 'Hoe je het beste up to date kan blijven'. Ook werden handige tips gegeven over het dekken van fiscale risico's.

Kleurrijke talenten
De doelgroep van MYT bestaat uit kleurrijke talenten, mensen van verschillende komaf en met een verschillend kennisniveau, die het belangrijk vinden om te leren, te ontmoeten en te begroeten. Het zijn mensen die hun ambitie en talent willen inzetten om zichzelf door te ontwikkelen en hun onderneming te laten bloeien. MYT is dan ook van mening dat het bij elkaar brengen van deze talenten, gelijk staat aan verbinding leggen tussen kennis, kunde en kwaliteit. Meer informatie op www.mytonline.nl.

In restaurant Obba houdt deelgemeente Feijenoord binnenkort een bijeenkomst voor ondernemende vrouwen. Ook het bestuur van MYT doet hieraan mee. Meer weten? Bel dan met de bedrijfscontactfunctionaris, Aydin Gundogdu, (010) 291 60 59.

Veel jonge ondernemers en starters op de bijeenkomst vorige week in de Maassilo.
(foto Ricardo Haakmat)