Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Jarige De Hypotheker steunt Johan Cruyff Foundation via online game
Online goal van musicalster William Spaaij lanceert 'Het hardste schot'

Rotterdam/Amsterdam, 23 september 2010 - Met een doelpunt, met een gemiddelde snelheid van 147 km/uur, heeft musicalster William Spaaij in het Olympisch stadion in Amsterdam het officiële startschot gegeven voor de online game 'Het hardste schot' van De Hypotheker. Hiermee wil de hypotheekbemiddelaar in het kader van z'n 25-jarig bestaan E 25.000,- ophalen voor de Johan Cruyff Foundation.

Ook oud-voetballer Wim Jonk en de presentatoren Humberto Tan en Frits Barend speelden de online game. De lancering vond plaats tijdens de open dag van de Johan Cruyff Foundation. Via www.hypotheker.nl/hardsteschot kan iedereen zelf online proberen het hardste doelpunt te scoren. Per unieke deelnemer doneert De Hypotheker 1 euro aan de Johan Cruyff Foundation, met als streefbedrag E 25.000,-; een cijfermatige knipoog naar het 25-jarig bestaan. De game kan gespeeld worden tot en met 31 oktober 2010.

Jubileumgame
"Wie jarig is trakteert", licht Bas Millenaar (directeur De Hypotheker) de aanleiding voor de game toe. "Omdat we dit jaar onze 25ste verjaardag vieren willen we de Johan Cruyff Foundation in het zonnetje zetten. We sponsoren dit goede doel al een paar jaar en ontplooien samen initiatieven die Nederlandse kinderen in beweging moeten krijgen en houden. Het ingezamelde bedrag moet daar een extra bijdrage aan leveren."

Mooie prijzen
Deelnemers aan 'Het hardste schot' dragen niet alleen een steentje bij aan de Johan Cruyff Foundation, maar maken zelf ook kans op mooie prijzen, zoals een Vespa scooter, een weekend rijden in een Audi A1 en een aantal Johan Cruyff Foundation pakketten, bestaande uit een paar Cruyff Court schoenen, een voetbal en een T-shirt.

Noot voor redacties

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht