Persbericht

Polycomdag in het teken van mobiel werken
~ GO Telecom en Polycom organiseren dealerdag ~

Dordrecht, 25 augustus 2010 - Polycom en distributeur GO Telecom organiseren op 23 september een dealer event dat in het teken staat van mobiel werken. Polycom presenteert deze dag een aantal nieuwe oplossingen ter ondersteuning van mobiel werken. Nieuwe resellers kunnen kennis maken met de marktleider in visuele communicatie en bestaande resellers kunnen zich verder verdiepen in de breedte van het portfolio.

De Polycomdag vindt plaats in Hilvarenbeek op Landgoed Groenendael en zal bestaan uit diverse trainings- en salessessies. Rob Kurver van VoiPRO geeft een salessessie over Cloud Computing en Jan-Hein de Baat van ROUTIT verzorgt een sessie over Hosted Voice. Extra aandacht wordt besteed aan het wireless-portfolio van Polycom (KIRK). Overige zaken die worden besproken zijn onder andere IP DECT en videoconferentie in UC-omgevingen.

David van den Berg, country manager Benelux bij Polycom: "Zowel Polycom als GO Telecom zien het als een must om in contact te blijven met de resellers. Je dient hen te zien als onderdeel van je eigen salesteam. Samen met GO Telecom doen we er alles aan om de bestaande en nieuwe resellers nauw betrokken te houden bij het reilen en zeilen van beide organisaties en de laatste ontwikkelingen in de markt. Een dealerdag is één van de manieren om zowel de behoeften van de reseller te peilen als het productportfolio voor het voetlicht te brengen."

Inschrijven voor dit event is mogelijk via http://www.videocommunication.nl/polycom_dealerdag.aspx. Hier vindt u tevens meer informatie.

(249 woorden)