CDG Europe BV


NIEUWE DATUM Exclusief voor onze partners! 24 september 2010 - Azlan | CDG Partner seminar ''Desktop Virtualization, which way to go?"

1-9-2010

CDG Education is het trainings- en kenniscentrum van TD Azlan | CDG waar u praktijkgerichte trainingen, workshops en seminars kunt volgen. Op 23 september heeft CDG Education, in samenwerking met het Azlan|CDG New Business Development team, een interactieve sessie ingepland over Desktop Virtualisatie. Deze sessie is speciaal ontworpen voor onze huidige en toekomstige Azlan | CDG Partners.

Desktop Virtualization, which way to go?
In deze interactieve sessie, nemen de presentatoren u mee op een reis naar desktopvirtualisatie-land. Waar komen we vandaan en waarom willen we überhaupt desktop-virtualisatie? Hoe pakken we het aan? Wat kan er niet en wat kan er wel? En vooral de vraag die iedereen bezig houdt: op basis van welke factoren gaat u een keuze maken qua product? Tenslotte zal op dit moment vaak de keuze gemaakt worden tussen Citrix XenDesktop en VMware View. Doelgroep van deze presentatie zijn de mondige techneuten en de technische commerciëlen. Uw mening is gewenst, u is participatie welkom. Deze sessie kent geen winnaars, geen verliezers, sterker nog: niet eens altijd antwoorden. Maar wel altijd de juiste vragen

Sessie: Desktopvirtualization, which way to go? Datum: donderdag 23 september 2010
Tijd: 10.00 16.00 uur incl. lunch
Kosten: Gratis voor Azlan|CDG partners
Locatie: Azlan|CDG Zoetermeer, Signaalrood 25
Maximaal 25 deelnemers. Vol=Vol!

Het is geen technisch diepgaande sessie, maar de doelgroep moet wel bekend zijn met concepten en begrippen zoals bijv. server based computing, fat/thin clients en virtualisatie.

Inschijven voor deze sessie kan via onderstaande link. link

TD Azlan | CDG is dé innovatieve IT-distributeur met activiteiten in Nederland en Zweden. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van TD Azlan | CDG is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, Immidio, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is TD Azlan | CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.