Ingezonden persbericht


Gedeputeerde Bert Kersten gastspreker tijdens
Logistieke Dag Limburg

VENLO - Ook Bert Kersten, gedeputeerde van Provinncie Limburg, is op donderdag 23 september gastspreker tijdens de Logistieke Dag Limburg in het Parkhotel Horst. Hij praat over de provinciale Uitvoeringsagenda Havenbeheer, een van de resultaten van het symposium op 8 juli over de Limburgse binnenhavens.

Door middel van de agenda trekken Provincie, gemeenten en bedrijfsleven gezamenlijk op om de havenprofessionalisering en aanverwante logistiek in Limburg verder op de (bestuurlijke) kaart te zetten.

De Logistieke Dag wordt verzorgd door het European Logistics Center (ELC) Limburg, samen met Logistiek Platform Limburg (de Belgisch-Limburgse zusterorganisatie) en Fontys Hogeschool Techniek & Logistiek.

Bert Kersten is de vijfde gastspreker. De overige vier zijn Jean-Luc Beguin van Rijkswaterstaat Limburg, Ilse Hoet van het Vlaams Gewest, Johan Grutman van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Limburg en Hans-Hermann Paulsen van Logistiek Platform. Dagvoorzitter is Henk van den Heuvel, voormalig directeur Fontys Hogeschool Techniek & Logistiek en nu voorzitter College van Bestuur Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken.

De Logistieke Dag is een branche- en grensoverschrijdende manifestatie die, naast de presentaties door de sprekers, bedrijfsbezoeken biedt en een informeel gedeelte met diner en netwerkmogelijkheden. Op deze manier is de dag een platform voor leden, genodigden en andere deelnemers waarop ze elkaar nader leren kennen of hun band kunnen verstevigen.

De Logistieke Dag Limburg op 23 september begint om 9.30 uur met de ontvangst en eindigt tussen 17 en 19 uur met buffet en borrel.

Zie www.elc-limburg.nl voor het volledige programma.

************************************ EINDE PERSBERICHT ****************************************


Noot voor redacties