Ingezonden persbericht


Sonos introduceert Sonos Wireless Dock

Nieuwe Sonos-iPod-accessoire eind oktober verkrijgbaar

Hilversum, 23 september 2010 - Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen, introduceert het Sonos Wireless Dock (WD100). Dit is een accessoire voor het Sonos multiroom-muzieksysteem. Met het Sonos Wireless Dock kunnen gebruikers nu alle muziek van een iPod of iPhone afspelen in elke kamer in huis. Het Sonos Wireless Dock is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor 119 euro.

"Het Sonos Wireless Dock is het ideale accessoire voor Sonos-gebruikers met een iPod of iPhone die de muziek die daarop staat, in elke kamer van hun huis willen kunnen afspelen", zegt Phil Abram, President van Sonos, Inc. "Het nieuwe dock onderstreept onze missie om klanten in hun eigen huis toegang te bieden tot alle muziek die wereldwijd beschikbaar is, en dus ook de muziek die ze op hun eigen iPod of iPhone hebben staan."

Het Sonos Wireless Dock stuurt alle muziek vanaf de iPod of iPhone draadloos en digitaal naar Sonos ZonePlayers door het gehele huis. De digitale verzending zorgt voor de best mogelijke muziekkwaliteit.

Het Sonos Wireless Dock is geschikt voor de volgende apparaten: iPod touch (1e, 2e en 3e generatie), iPod Classic, iPod nano (3e, 4e en 5e generatie), iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G en iPhone. Het apparaat is gecertificeerd om te voldoen aan de Apple-prestatiestandaarden.

Voor meer informatie over Sonos of voor gegevens over een Sonos-dealer in de buurt: www.sonos.com.

Foto's kan je downloaden op pr.sonos.com.

Over Sonos

Sonos® is de toonaangevende ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen voor het afspelen van digitale muziek. Het Sonos Multi-Room Music System is het eerste draadloze multiroom-muzieksysteem dat gebruikers in staat stelt overal in en om het huis muziek te beluisteren - te bedienen met één afstandsbediening. Het Sonos Multi-Room Music System ontsluit de muziek die op een computer of externe harde schijf is opgeslagen. Daarnaast is het muzieksysteem voorgeprogrammeerd met duizenden gratis internetradiostations en biedt het toegang tot Spotify, Wolfgang's Vault en Deezer. Het meermaals bekroonde Sonos Multi-Room Music System wordt via meer dan 6.200 retailers in meer dan 65 landen over de gehele wereld verkocht, of direct via www.sonos.com. Sonos is een geprivatiseerd bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Barbara, Californië (VS), met ondersteunende kantoren in Cambridge, Massachusetts (VS), Hilversum (Nederland) en Penang (Maleisië). Voor meer informatie over Sonos of het Sonos Multi-Room Music System kunt u terecht op http://pr.sonos.com.

© 2004 - 2010 Sonos, Inc. Alle rechten voorbehouden. Sonos is een geregistreerd handelsmerk van Sonos, Inc. in de Verenigde Staten, Canada, Benelux (België, Luxemburg en Nederland), Japan, Mexico, Duitsland, Rusland en Australië, en een handelsmerk van Sonos, Inc. in andere landen. SonosNet, ZonePlayer, ZoneBridge en alle Sonos-logo's zijn handelsmerken van Sonos, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. iPhone, iPod en iTunes zijn handelsmerken van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. iPad is een handelsmerk van Apple, Inc. Alle andere producten en diensten zijn handelsmerken of merken van hun respectievelijke eigenaren.

Perscontact