Ingezonden persbericht


computerwacht

Computerwacht opent Steunpunt Rijnmond

De Computerwacht is met een team van ruim 40 vakkundige en betrokken professionals hard aan het werk om als dé automatiseerder voor het MKB haar marktaandeel verder te vergroten. De regio Rijnmond, met als kloppend hart Rotterdam, wordt gezien als een economisch sterke regio waar kansen liggen. Daarom is De Computerwacht in 2009 begonnen met een stevige marketing campagne in deze regio, waaronder een "Computerwacht" tram die in Rotterdam rondrijdt en redactionele stukken in diverse business bladen.

Inmiddels zijn er een behoorlijk aantal klanten uit de regio Rijnmond toegevoegd aan het klantenbestand en kent "men" De Computerwacht. Daarom heeft De Computerwacht besloten om een steunpunt in Rotterdam te openen. Vanuit deze locatie zullen de contacten verder worden uitgebouwd. Dit gebeurt o.a. door het bezoeken van businessclubs, deelname aan beurzen en het organiseren van events.

Het Rijnmondgebied biedt de organisatie flinke groeikansen. In deze regio zijn enorm veel MKB ondernemingen actief evenals grotere internationaal opererende ondernemingen. Ongeacht de bedrijfsomvang kan De Computerwacht deze bedrijven een actief partnerschap, deskundigheid, continuïteit en aantrekkelijke tarieven bieden.

De Computerwacht biedt als Dé Automatiseerder voor het MKB professioneel advies, levering en implementatie van hard- en software, evenals beheer en hosting van de totale ICT infrastructuur. Daarnaast is De Computerwacht óók sterk in ERP oplossingen en automatisering voor het primair onderwijs. Voor beide specialisaties bestaat er een dedicated business unit.