Persbericht

23 september, 2010

BullGuard levert internetbeveiligingspakket in de Intel AppUp Store voor netbooks

BullGuard, specialist in gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van PC's en mobiele apparaten, kondigt aan dat zijn Netbook Internet Security-pakket door Intel is geselecteerd als het aanbevolen internetbeveligingspakket voor netbookgebruikers in de nieuwe Intel AppUp Store. Dit is een complete, eenvoudig en veilige winkel voor netbook-apps.

BullGuard ontwikkelde deze speciale internetbeveiliging voor netbooks en notebooks om extra systeembelasting, vergeleken met andere beveiligingsoplossingen, te voorkomen. BullGuard optimaliseerde zijn oplossing en slaagde erin een allesomvattend pakket te ontwikkelen dat zorgt voor een effectieve en optimale beveiliging. Dit maakt netbooks zowel waardevoller als functioneler. Ondanks de zeer lage systeembelasting biedt de oplossing een volledige beveiliging, met antivirus, phishing- en spyware-beveiliging, een firewall en een spamfilter. Bovendien kunnen consumenten rekenen op BullGuard's gerenommeerde klantenondersteuning, die het hele jaar door 24 uur per dag bereikbaar is.

Intel vindt dat BullGuard's internetbeveiliging ervoor zorgt dat de mogelijkheden van netbooks optimaal worden benut. Gebruikers kunnen immers altijd online zijn, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor bedreigingen als virussen en phishing-aanvallen. De oplossing is ideaal voor Intels nieuwe AppUp Store voor netbooks, waar Intel aanbevolen toepassingen biedt aan miljoenen netbookgebruikers op het Intel Atom-platform.

"Intel AppUp biedt netbookgebruikers direct toegang tot toepassingen die op maat zijn gemaakt voor hun mobiele levensstijl", zegt Katja Reitemeyer, directeur AppUp Content Strategy van Intel Corporation. "Dankzij onze Software Development Kit kan BullGuard zijn internetbeveligingspakket snel integreren, voorbereiden en goedkeuren voor de verkoop in de AppUp Store. Intel is erg blij dat BullGuard onze visie deelt en kijkt nu al uit naar toepassingen voor het MeeGo OS op nog meer platforms." "De nieuwe Intel AppUp Store is hét centrum voor klanten van alle belangrijke netbookleveranciers," aldus Morten Kjaersgaard, directeur Strategic Alliances van BullGuard. "Dat BullGuard nu een aanbevolen beveiligingsproduct is in de Intel AppUp Store, is een unieke kans en een zeer welkome stimulans voor onze beveiligingsoplossing voor netbooks en notebooks. De status van Intel in de PC-industrie is ongekend. BullGuard kan daardoor profiteren van talloze promotiemogelijkheden, zowel online als offline tijdens Intel AppUp Elements in San Francisco. We weten zeker dat deze relatie veel nieuwe kansen oplevert voor BullGuard."

BullGuard is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke internetbeveiliging en levert uiteenlopende producten, van complete PC-pakketten tot individuele oplossingen voor het maken van back-ups. Het bedrijf ontwikkelt ook gespecialiseerde producten voor mobiele internetgebruikers en fanatieke gamers. Sinds de oprichting in 2002 is de filosofie van BullGuard niet veranderd: het combineren van superieure technologie met een helder inzicht in de wensen van de consument. Zo ontstaan eenvoudige, gebruiksvriendelijke producten die een complete bescherming bieden en consumenten de mogelijkheid geven om hun digitale activiteiten te controleren en te beheren. BullGuard biedt bovendien een klantenondersteuning die ongekend is in de software-industrie. BullGuard Internet Security voor netbooks is nu beschikbaar in de Intel AppUp winkel:http://www.appup.com/applications/index. Ga voor meer informatie naar www.BullGuard.com.

(467 woorden)

Over BullGuard
BullGuard is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor pc en mobiele apparaten voor consumenten en kleine bedrijven. Deze zijn gebaseerd op een superieure technologie, gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid. BullGuard legt zich toe op het leveren van voordelige en geïntegreerde beveiligingsoplossingen die gebruikers de allerbeste bescherming bieden tegen malware op hun computers en mobiele apparaten. BullGuard heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Australië, de Benelux, de Verenigde Staten, Roemenië en Denemarken.