Nieuws Services NL introduceert Twitter-persdienst


Zeg meer met minder: de kracht van het Twitter-persbericht

Deventer, 20100923 -- Nieuws Services NL start een Twitter-persdienst waarmee persberichten worden verspreid die direct bij een groot online publiek terecht komen.Met de Twitter-persdienst brengt Nieuws Services NL het persbericht weer terug naar de bron: het brengen van nieuws en de communicatie hierover. Het Twitter-persbericht is direct en to the point en sluit hierdoor goed aan bij de cultuur van de nieuwe en social media.

Nieuws Services NL maakt optimaal gebruik van de creatieve en interactieve power van het Twitter-persbericht. Zeg meer met minder: Een goed gecomponeerd Twitter-persbericht is een nieuw en krachtig instrument in de perscommunicatie.

Op Twitter kunnen maximaal 140 tekens in een bericht geplaatst worden. Dat is ook de kracht van het bericht. Nieuws Services NL biedt het Twitter-persbericht zowel zelfstandig aan als in combinatie met het traditionele persbericht.

Het Twitter-persbericht biedt zowel journalisten en bloggers als de rest van de Twitter-gemeenschap de gelegenheid snel kennis te nemen van het nieuws.