DBC Onderhoud

Werk mee aan de doorontwikkeling van de zorgproductenviewer 26-08-2010 14:57

Werk mee aan de doorontwikkeling van de zorgproductenviewer DBC-Onderhoud werkt aan het verbeteren van de zorgproductenviewer (ZPV). Uw ervaringen en ideeën als gebruiker van de ZPV zijn hiervoor van groot belang.

Daarom organiseert DBC-Onderhoud op donderdag 23 september 2010 een brainstormsessie voor gebruikers die willen meedenken over de mogelijkheden die dit serviceproduct kan bieden. Op deze manier kan de ZPV nog beter aansluiten op uw wensen en behoeften.

Â

De brainstormsessie is van 10.00 tot 16.00 uur bij DBC-Onderhoud (Europalaan 40, Utrecht). De dag ziet er globaal als volgt uit:

Â

Tijdens het eerste deel van de brainstormsessie gaan deelnemers de ZPV gebruiken en testen om zo hun ervaringen in kaart te brengen. In het tweede deel van de brainstormsessie worden ervaringen, ideeën en suggesties in de groep besproken.

Â

Wilt u zich aanmelden en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de ZPV, stuur dan (graag voor 15 september) een mail naar communicatie@dbconderhoud.nl.