Ingezonden persbericht


Utrecht, 10 september 2010

Vol prachtige woonideeën:
Modern wonen
Inspiratieboek voor eigentijdse interieurs

Modern wonen
Auteurs: Phyllis Richardson en Richard Powers
Gebonden met stofomslag, 368 pagina's
ISBN 978 90 215 4858 6
Prijs: ¤ 29,95

Verschijningsdatum:
23 september 2010

Een huis is voor veel mensen meer dan alleen de plek waar hun spullen staan. Wonen is iets persoonlijks: een interieur is vaak een afspiegeling van iemands karakter. Voor wie houdt van modern en eigentijds leven en een interieur wil creëren dat past bij zijn lifestyle is er nu het inspiratieboek Modern wonen.

Modern wonen is de ultieme bron voor designbewust leven anprachtige interieurs van huizen over de hele wereld duidelijk wat modern wonen betekent. Of een ruimte nu klein is of groot, met Modern wonen kan iedereen leren een modern interieur te creëren. Het ambitieuze boek is geïllustreerd met 740 schitterende foto's van stijlvolle woningen - in de stad, op het platteland en zelfs in de jungle en de woestijn!

Modern wonen behandelt onder andere het gebruik van strakke lijnen en elegante kleurencombinaties, het optimaliseren van de verhouding tussen binnen en buiten en het kunstig exposeren van verzamelingen. Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken Plek - Stijl - Architectuur - Materialen - Oppervlakten - Functie - Sfeer - Elementen - Meubels - Buiten. Door naar al deze afzonderlijke onderdelen te kijken, krijgt de lezer een goed beeld hoe moderne interieurs worden opgebouwd en kan hij zelf aan de slag met het samenstellen met een eigentijds maar persoonlijk interieur.