Ladies Night Enschede creëert unieke plek voor vrouwen


ENSCHEDE, 20100923 -- Wegens eerder succes keert de Ladies Night Enschede op 3 november terug in de plaza van Go Planet in Enschede. Tijdens de Ladies Night kunnen dames cosmetica uitproberen en worden op de catwalk de laatste modetrends geshowt.

De Ladies Night Enschede is een initiatief van de eigenaresses van modellenbureau Maatje Meer Model, Marije Weterings en Marjolijn Arp. Beide dames hebben hun sporen ondernemend verdient. Zij zochten een plek waar creatieve ondernemende vrouwen hun zaak konden laten zien aan de doelgroep. Volgens hun is het namelijk erg lastig om als beginnende onderneemster door klanten gevonden te worden. `Marije en ik denken dat de Ladies Night Enschede een erg laagdremplige manier van kennismaking met potentiele klanten is. Dat zeggen ook onze eerdere deelneemsters.' aldus initiatiefneemster Marjolijn Arp.

De eerste Ladies Night werd op 3 maart georganiseerd in de Jaargetijden in Enschede. Maar wegens overweldigend succes bleek deze locatie echter te klein voor een vervolg. In maart bezochten maarliefst 700 dames het event. Nu is uitgeweken naar een grotere locatie omdat de organisatie daar nog meer dames kan verwelkomen.

In de VIP-Lounge van de Ladies Night zijn op 3 november ook een aantal prominete gasten aanwezig. Dit zijn: Kim Kötter, Petra Smits (Miss Overijssel) en Honza Filipi (Mister Nederland). Voor de andere dames in de VIP-lounge is het mogelijk om bijvoorbeeld met één van deze speciale gasten op de foto te gaan. Daarnaast zijn er voor de VIP gasten drankjes beschikbaar en is er een buffet. Door via de website www.ladiesnightenschede.nl een VIP-arrangement aan
te schaffen kunnen dames toe treden tot deze lounge. Om de exclusiviteit te waarborgen heeft de organisatie maar 50 van zulke arrangementen beschikbaar gesteld.





Ingezonden persbericht