Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid


ALV Afdeling op Orde


Datum: Donderdag 23 September '10

Tijd: 20.00
Lokatie: Anansi, Daalwijkdreef 11

Info: Jaap de Visser
$agendaitem.agenda_title}

In de jaren 2008 en 2009 zijn de financiën van de afdeling slordig beheerd. Een aantal uitgaven zijn te hoog uitgevallen. Ook heeft de toenmalige penningmeester fraude gepleegd. De afdelingsvergadering van 22 april heeft een commissie ingesteld om de gang van zaken in die jaren te onderzoeken en daar ook het eerste helft van 2010 bij te betrekken. De rapportage van deze commissie legt de basis voor herstel van de financiële discipline en een verantwoord financieel beleid. Tenslotte staan er verkiezingen op de agenda voor het afdelingsbestuur, de gewestelijke afvaardiging en de afvaardiging naar de politieke ledenraad en het congres. Dat had op 22 april al moeten gebeuren, maar is vanwege gebrek aan voorbereidingstijd uitgesteld tot na de zomer.

Op donderdag 23 september (20u, AC Anansi) wordt u uitgenodigd voor een ledenvergadering over de afdeling op orde. De vergadering zal voorgezeten worden door Ronald Jansen. Agenda:

1. Opening

2. Verslag 11 juni

3. Rapport onderzoekscommissie.

4. Kascontrole 2008 en 2009

5. Bestuursverkiezing
Het bestuur treedt af en is deels herkiesbaar. Alleen de voorzitter wordt in functie gekozen. Kandidaten dienen zich uiterlijk dinsdag 14 september te melden bij de voorzitter of de secretaris.
6. Verkiezing vijf gewestelijk afgevaardigden, twee congresafgevaardigden en een afgevaardigde naar de politieke ledenraad
Ook alle afgevaardigden worden opnieuw gekozen. Kandidaten worden verzocht zich uiterlijk 21 september te melden bij de voorzitter of de secretaris.

7. Actualiteit (o.a voorbereiding begroting 2011 stadsdeel, verkiezingsprogramma Provinciale Staten)

8. Rondvraag en sluiting

NB: alle leden krijgen uiterlijk begin september een schriftelijke uitnodiging met de stukken voor de agenda.