Ingezonden persbericht


Na de succesvolle release van iSynergy in april dit jaar als enige echte iPhone app voor Exact gebruikers presenteert Optimizers nu iSynergy versie 2.

Exact Partner en Exact Synergy specialist Optimizers ontwikkelde een iPhone app voor de iPhone, iPad en iPod Touch, waarbij de zakelijke gebruiker van Exact Synergy de kernfuncties van dit online ERP mobiel in handen krijgen.

Met deze nieuwe release van iSynergy komen er een nieuwe functies beschikbaar voor de Exact Synergy gebruiker met een iPhone:


· Toevoegen en updaten van workflows

· Inzien van workflows, ook van collega's
· Via de kalender workflows inplannen

· Landscape ondersteuning

· Ondersteuning van kleuren zoals ingesteld bij het verzoektype
· Werkstroom groepering

iSynergy versie 2 ondersteunt nu ook iOS 4 met multitasking, zodat u moeiteloos over kan schakelen tussen iSynergy en uw email of telefoongesprek.

De iPhone gebruiker heeft volledige toegang tot relaties, workflows en agendabeheer binnen de eigen Exact Synergy omgeving. De applicatie is nu gratis uit te proberen via de iTunes Store van Apple. U heeft de mogelijkheid de applicatie met volledige functionaliteit uit te testen in een demonstratie omgeving.

De applicatie wordt beschouwd als een oplossing voor het niet in hand bereik hebben van een computer. De gegevens die u via Exact Synergy kunt opvragen, staan door de applicatie nu ook op uw iPhone.

De iSynergy iPhone app is geschikt voor een iPhone 4, 3GS, iPhone 3G en iPod Touch, werkend vanaf versie 3.0 van het iPhone OS.

Om deze applicatie op uw eigen Synergy omgeving aan te sluiten is een plugin aan de serverkant vereist. Aanvullende informatie is te vinden op onze website www.optimizers.nl