Ingezonden persbericht


Bob Billy een muziek rol in 2 Nederlandse speelfilms.

Nadat er muziek van Bob Billy in de film Shocking Blue (www.imdb.com/title/tt1307010/) zat, zijn er in de film Schemer (www.imdb.com/title/tt1467061/), die op zaterdagavond 25 september in première gaat op het Nederlands Film Festival in Utrecht, maar liefst 4 tracks te horen van Bob Billy. De song 'Love you so much' (www.youtube.com/watch?v=pT2h2D0Mzfw) spant de kroon en is ruim aanwezig tijdens een heftige scene in de film.

"..Eerder dit jaar was het al super om een première te ervaren waarbij eigen muziek te horen was over beeld, maar dat er nu weer een speelfilm in de Nederlandse bioscopen gaat draaien met maar liefst 4 songs van de band Bob Billy is helemaal te gek.." (bassist Hayo)

De namen van de songs uit beide speelfims zijn; Coffee & Eternity, Big Bottle of attention, David, Love you so much, Maximum ugly en Stagger along. De meeste tracks zijn van het album dat in eigenbeheer in 2007 gereleased is, The horse is the cowboy

"..Erg leuk dat een song zoals Stagger along, die we eigenlijk al een tijd niet meer spelen, nu toch weer wordt opgepikt.." (zanger Sander Kuit)

In Nederland gaat Schemer op zaterdagavond 25 september 2010 in première op het Nederlands Film Festival. De film beleeft zijn wereldpremière op het Internationaal filmfestival van San Sebastian.

--
www.bobbilly.com
www.youtube.com/bobbillymusic