Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Quinty Trustfull geeft opknapbeurt ter waarde van 5.000 euro weg

GEHANDICAPTENOPVANG 'HET HUIS' UIT HEEMSKERK VERRAST MET METAMORFOSE

Diemen, 23 september 2010 - Presentatrice Quinty Trustfull heeft vandaag gehandicaptenopvang 'Het Huis' uit Heemskerk verrast met een geweldige opknapbeurt ter waarde van 5.000 euro. De metamorfose-prijs werd namens doe-het-zelfketen Praxis weggegeven tijdens een feestelijke uitreiking. Klanten van Praxis konden de afgelopen weken een instelling uit de buurt nomineren die hoognodig toe is aan een opknapbeurt. Naast 'Het Huis' werden nog vier andere instellingen blij gemaakt met een metamorfose ter waarde van 2.000 euro.

De logeer- en dagopvang werd genomineerd omdat het pand door gebrek aan tijd en geld sterk verouderd is. 'Het Huis' is 14 jaar geleden opgericht voor opvang van lichamelijke of geestelijke gehandicapte kinderen, zodat hun ouders even tijd voor zichzelf hebben. Annet Smit, oprichter van Het Huis is ontzettend blij met de metamorfose: "Deze opknapbeurt is heel erg welkom. Er is weinig geld voor onderhoud of aankleding. Dankzij de metamorfose kunnen we iets doen aan het achterstallig onderhoud in het pand en het veel gezelliger maken voor de kinderen."

Woonstyliste en klusservice
'Het Huis' zal de komende tijd een geweldige metamorfose ondergaan. De grondige opknapbeurt houdt in dat de instelling maar liefst 3.000 euro mag besteden aan producten van Praxis. Van verf tot nieuwe kastjes. Daarnaast krijgt de gehandicaptenopvang professioneel advies van een woonstyliste en staat de Praxis Klusservice klaar om de metamorfose te helpen realiseren. Van verven, tot het leggen van vloeren of behangen.


- EINDE PERSBERICHT-

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht