Gemeente Zederik


Week van de amateurkunst: meld je nu aan!

Van 25 september tot 3 oktober 2010 staan in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden de amateurkunst en haar beoefenaars centraal. WAK roept iedereen met passie voor kunst op om de Week van de Amateurkunst te beleven en te delen. Individueel, met elkaar en met het publiek. Jong, oud, iedereen. Komt dat zien, komt dat zien!

Sluit je aan en toon je kunsten!
Beschik je over creatief talent en de drang om je kunstzinnig te uiten? Wil jij de net zo enthousiaste toeschouwers openbaar betoveren en veroveren? Dan is de WAK iets voor jou! Laat je gaan en laat zien wat je in petto hebt. Alles kan en alles mag: een tentoonstelling, workshop, concert, filmvertoning, dansfestival, theatervoorstelling of een heus massaspektakel! Niets dat jou nog in de weg staat. Treed buiten de kaders, stap in ons culturele draaimolen en doe je ding. Welkom!

Doe je mee?
Heb je een leuk idee om jezelf of je vereniging in de Week van de Amateurkunst te presenteren, laat het ons weten. Stuur dan vóór 1 juli a.s. een email met daarin: naam (persoon of vereniging), contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer, idee voor de WAK.

Lijkt het je leuk om deel te nemen, maar heb je nog geen idee, neem ook dan met ons op. Misschien kunnen wij je op weg helpen! Ter inspiratie een aantal ideeën:
o Een expositie van beeldende kunst in de hal van het gemeentehuis o Een openbare repetitie van je dansclub en laat bezoekers meedoen o Organiseer een open podium voor toneelliefhebbers o Koffieconcert bij de bakker of een schlagersessie bij de slager o Recordpoging simultaan beschuitfluiten op Die Zauberflöte o Boetseerwedstrijd voor kinderen
o Foto-expositie in etalages van plaatselijke ondernemers

Meer informatie
Week van de Amateurkunsten is een initiatief van RAAK! in cultuur. Meer informatie is te vinden op www.weekvandeamateurkunsten.nl. Contact opnemen kan via het antwoordformulier op de website of via info@raakincultuur.nl.

Week van de amateurkunsten